Jobs in Travel
Vacature plaatsen
Sales medewerker reizen
Operations Assistant- Full time

Jobs in Travel B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

info@jobsintravel.nl

Nederlanders willen massaal thuiswerken

Uit onderzoek van Jobbird.com blijkt dat maar liefst 81 procent van de werknemers graag thuis zou willen werken. Op dit moment zijn er ruim 930.000 thuiswerkers in Nederland. Dit is een stijging van ruim 60.000 werknemers in een jaar tijd. 

Uit het onderzoek blijkt dat 25 procent momenteel thuiswerkt, en dat dat goed bevalt. Daarnaast zou nog 56 procent graag thuiswerken, maar mag dit niet. Zestien  procent van de werknemers geeft aan geen behoefte te hebben aan thuiswerken. Daarnaast geeft drie procent van de werknemers aan momenteel thuis te werken, maar het niet fijn te vinden.

Oplossing fileprobleem
Jan-Peter Cruiming, oprichter van Jobbird.com: 'Werkgevers zouden meer gehoor moeten geven aan de wens van werknemers. Het zorgt voor veel mensen voor een betere balans tussen werk en privé. Daarnaast kunnen bedrijven enorm besparen op huisvestingskosten doordat er minder kantoorruimte nodig is. Ook kan worden bespaard op de kosten van leaseauto's. Daarnaast is thuiswerken een perfecte oplossing voor het fileprobleem'.