Jobs in Travel
Vacature plaatsen
Operations Assistant- Full time
Sales medewerker reizen

Jobs in Travel B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

info@jobsintravel.nl

NIEUWE SITE REISWERK LIVE

Reiswerk heeft op 1 juni jl. haar vernieuwde site gelanceerd. Op www.reiswerk.nl is de content nu ingedeeld op doelgroep, waardoor je makkelijk de meest relevante informatie kan vinden. Alle informatie op het nieuwe reiswerk.nl is zonder inlog vrij toegankelijk.

Reiswerk is het platform voor iedereen die werkt in de reisbranche of dat graag zo willen. Op reiswerk.nl vind je als werknemer niet alleen alles over de cao, vrije dagen en verlof, maar ook hoe je bij blijft in een sterk veranderende branche en hoe je gezond, fit en met plezier je werk kunt blijven doen. Werkgevers vinden er naast veel informatie over HR-zaken ook informatie over stages en scholingsmogelijkheden voor medewerkers. Voor opleiders is er veel informatie te vinden over de Opleidingenbank van Reiswerk, de gastlessen die Reiswerk kan verzorgen en hoe je aangesloten kunt blijven op de dagelijkse beroepspraktijk van de dynamische reisbranche. Iedereen die een studie of een baan in de reisbranche ambieert vindt op de site informatie, die is toegespitst op hun oriëntatiefase.

Events en kennisbank
Op de site vind je ook de vacaturebank, met actuele vacatures en stages in de reisbranche. In de agenda staan de events die de komende weken op stapel staan en waar je je gratis voor kunt aanmelden. Daarnaast heeft de site een uitgebreide kennisbank met informatie over de laatste trends en ontwikkelingen in de reisbranche, de actuele facts & figures rond de arbeidsmarkt in de reisbranche, de medewerkerstypes die Reiswerk heeft ontwikkeld en achtergrondartikelen en interviews met CEO’s van binnen en buiten de branche, die hun visie geven op ontwikkelingen in de reisbranche. 

Arbeidsmarktonderzoek
Ook op dit moment doet Reiswerk onderzoek naar arbeidsmarktontwikkelingen. Om een goed inzicht te krijgen in de instroom in de reisbranche, de vacatures die openstaan en de groei in de branche, heeft Reiswerk werkgevers en werknemers nodig die meedoen aan het onderzoek. Iedereen die meedoet maakt kans op een cadeaubon. Je vindt het arbeidsmarktonderzoek door op de homepage op www.reiswerk.nl op de foto van het arbeidsmarktonderzoek te klikken.

Bron: ReizBizz