Jobs in Travel
Vacature plaatsen
Sales medewerker reizen
Operations Assistant- Full time

Jobs in Travel B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

info@jobsintravel.nl

Stelvio for Life 2012

Op 1 september 2012 organiseert de stichting Stelvio for Life een uitdagende (hard)loop- en fietstocht in de omgeving van Bormio in Italië. Wij vragen elke deelnemer om over een afstand van 21.1 km (een halve marathonafstand) de 1.533 hoogtemeters te overwinnen van de “Passo dello Stelvio” en voor elke hoogtemeter minimaal € 1,- aan sponsorgeld in te zamelen voor de stichting Barcode For Life.
Barcode For Life
Barcode For Life is een stichting die geld inzamelt voor het Center For Personalized Cancer Treatment (CPCT). Een centrum dat fundamenteel, translationeel en toegepast medisch onderzoek doet op het gebied van kanker, met als doel de kankerpatiënt een individuele behandeling ‘op maat’ te kunnen geven.
De stichting Stelvio for Life heeft zich ten doel gesteld om minimaal 600 deelnemers te werven voor Stelvio for Life 2012 die allen zorgen voor een sponsorbijdrage van € 1.533,-. De totale sponsoropbrengst zou daarmee uitkomen op ruim € 900.000,-. Dit bedrag komt 100% ten goede aan de stichting Barcode For Life.zie www.barcodeforlife.nl
De Stelvio
De sportieve uitdaging is de beklimming van de zuidzijde van de Stelvio, een bekende en beruchte bergpas in Italië. De top ligt op een hoogte van 2.758 meter en wordt bereikt na het overwinnen van 1.533 hoogtemeters vanaf de plaats van vertrek. Een beklimming die ons en jou de mogelijkheid biedt om grenzen op te zoeken en te doorbreken met als doel het bedwingen van deze indrukwekkende berg. Een berg die ook in 2012 op de route ligt van de Giro D’Italia.
schrijf je nu in via de website: www.stelvioforlife.nl

Jobs in Travel is ambassadeur voor "Barcode for life"
Barcode For Life is een fondsenwervende stichting die zich inzet voor mensen met kanker. Barcode For Life zet zich in voor één specifiek onderzoek. Het onderzoek naar verandering in de erfelijke eigenschappen (het DNA) van kankercellen. Bepaling van de mutaties in het DNA van kankercellen geeft de mogelijkheid tot een meer individuele behandeling van kanker. Barcode For Life gelooft in dit baanbrekende onderzoek en steunt het Centrum For Personalized Cancer Treatment, het centrum in Nederland dat dit onderzoek uitvoert. Voor meer informatie zie : www.barcodeforlife.nl