Jobs in Travel
Vacature plaatsen
Sales medewerker reizen
Operations Assistant- Full time

Jobs in Travel B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

info@jobsintravel.nl

Twitter zoekt Nederlands personeel… Amsterdams kantoor aanstaande?

Twitters Europese vestiging zit in Dublin en in London zit ook een kantoor. Maar vanmorgen zag ik een tweet van @Yizmo die twee links bevatten naar vacatures bij Twitter die op LinkedIn geplaatst waren. Nieuwsgierig als ik ben, nam ik direct een kijkje. Wat ik interessant aan de vacatures vond; het lijkt erop dat Twitter een kantoor in Amsterdam gaat openen!

In de afbeelding zie je dus de twee vacatures voor enerzijds een meertalige Account Manager en anderzijds zijn of haar baas een meertalige Account Executive. Ook op de Twitter Jobs site staan beide vacatures: Multilingual Account Executive – Europe (Amsterdam) en Multilingual Account Manager – Europe (Amsterdam). Vandaaruit moeten zij naast Nederland ook gaan werken voor Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

Standplaats Amsterdam dus, en dus ook de bevstiging dat twitter daar een kantoor gaat openen. Daarnaast zijn er ook nog functies voor Nederlanders in Dublin/ Ierland: Account Executive, Sales – Netherlands market (Dublin) en Account Manager, Sales – Netherlands market (Dublin); maar die functies staan al langere tijd open. Van die vier functies zijn er inmiddels twee ingevuld.

Bron: Twittermania.nl,  op 15 - 01 - 2013 11:30