Jobs in Travel
Vacature plaatsen
Sales medewerker reizen
Operations Assistant- Full time

Jobs in Travel B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

info@jobsintravel.nl

Unieke samenwerking tussen Jobs in Travel en Reisburo Actueel

Vanaf 1 september 2011 zijn twee bedrijven, actief in de Nederlandse reisindustrie, een bijzondere samenwerking aangegaan.
Jobs in Travel is het job portal voor vacatures binnen de (zaken)reisbranche en leisure en toerismeindustie. Veel opdrachtgevers uit de reiswereld hebben al één of meerdere vacatures op de website van Jobs in Travel geplaatst. Naast vacatureplaatsing heeft Jobs in Travel specifieke kennis van Online wervingscampagnes en bemiddelt Jobs in Travel ook bij de werving en selectie van kandidaten gebruikmakend van o.a. een bestand met bijna 3000 kandidaten.
Reisburo Actueel is het toonaangevende vakblad in de reisbranche met een oplage van meer dan 5000 stuks. Naast dit vakblad heeft Reisburo Actueel een zeer actieve website met alle nieuwtjes en wetenswaardigheden uit de reisbranche. Verder verspreidt Reisburo Actueel periodiek een nieuwsbrief aan een geselecteerd gezelschap. Zie www.reisburoactueel.nl
Samenwerking.
Vanaf eind augustus 2011 worden alle vacatures welke geplaatst worden op het job portal van Jobs in Travel automatisch doorgeplaatst naar de website van Reisburo Actueel. Wekelijks wordt de vacature van de week op de website geplaatst van Reisburo Actueel. In de wekelijkse nieuwsbrieven, die Reisburo Actueel verstuurd worden ook de laatste vacatures van Jobs in Travel opgenomen. Als opdrachtgever uit de reisbranche heeft u het voordeel dat het unieke bezoekersaantal van uw vacature(s) met sprongen omhoog zal gaan (meer kandidaten zullen uw vacature(s) onder ogen krijgen) terwijl de kosten niet stijgen.