Jobs in Travel
Vacature plaatsen
Operations Assistant- Full time
Sales medewerker reizen

Jobs in Travel B.V.
Labradorstroom 87
1271 DE Huizen

info@jobsintravel.nl

VEEL VRAAG NAAR ONLINE MARKETEERS

Er is momenteel veel vraag naar online marketeers. Dat blijkt uit een recent onderzoek van detachering-, werving- en selectiebureau Yacht. Het biedt kansen voor degenen die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied. Als ze werkzoekend zijn of zich willen laten omscholen kunnen ze zelfs in aanmerking komen voor een scholingsvoucher van het UWV ter waarde van € 2.500. 

Yacht doet continu onderzoek naar de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Volgens het bureau is het aantal vacatures voor marketingmedewerkers in het eerste kwartaal van 2016 met 97 procent toegenomen en dat voor online marketeers met 26 procent. De functie van online marketeer klimt daardoor van de tweede naar de eerste plek.

Aantrekkelijke subsidieregeling
De overheid ziet de functie van online marketeer, maar ook andere marketing- en communicatiefuncties, als een kansrijk beroep. Wie een opleiding wil volgen om in dit vakgebied een baan te vinden kan profiteren van een aantrekkelijke subsidieregeling. Zij komen mogelijk in aanmerking voor een scholingsvoucher van het UWV ter waarde van €2.500. De regeling is bedoeld voor mensen die bij het UWV als werkzoekende staan ingeschreven en voor hen die zich willen laten omscholen.

Bron: Marketingtribune.nl